Militariabeurs Tankevent
17-18 Augustus 2024

Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2024 zal een nieuwe militariabeurs plaatsvinden op de grind parking naast de grasweide van het al reeds gekende Oeselgems tankevent. Hierbij kunnen liefhebbers oorlogsmateriaal kopen gaande van hedendaagse conflicten, gerief uit de beide Wereldoorlogen en zelfs materiaal uit het nog verdere verleden, denk maar aan Napoleon. Ook vakboeken, modelbouw en allerhande gerelateerde zaken zal men terugvinden op deze militaria markt. De verkoop van vuurwapens en munitie wordt niet toegestaan.

Minderjarigen dienen vergezeld te zijn door volwassenen. De toegang tot de beurs verkrijgt u door het aankopen van een toegangsticket voor het tankevent.

De inschrijvingen voor standhouders zijn per 1 december 2023 geopend en bedragen 150 euro (100 euro + 50 euro waarborg) voor één pitch van 5x5m (rood) met één parkeerplaats er tegen over (blauw). Opbouw voor standhouders wordt voorzien op vrijdag 16 augustus vanaf 14u. De openingsuren van de beurs lopen gelijktijdig met die van het tankevent. Er wordt geacht de stand open te houden tot zondag 15u, het beursterrein mag worden verlaten vanaf 16u. Hierna zal de 50 euro waarborg terug worden gegeven.

Standhouders gelieve het beursreglement te raadplegen (PDF: reglement tankevent beurs).

Inschrijven verloopt via onderstaand invulforumlier. Gelieve uw voorkeursstand te vermelden, wij proberen hier rekening mee te houden. Doorstreepte nummers zijn reeds bezet.

Adres: Brugstraat, 8720 Oeselgem, België

Meer info: militaria@tankevent.be of 0032.495/37.42.22

 

Inschrijvingsformulier